Nieuwe boot van Super Lauwersmeer: Discovery 47

Watersport Nieuws | Nieuw model is panoramische vakantievilla

Het moet het paradepaardje van Super Lauwersmeer worden: de Discovery 47 AC. Comfort, luxe en ruimte wordt beloofd door de werf uit Noordbergum. Straks is de boot voor het eerst te bewonderen in Düsseldorf.

Volgens de werf is ziel en zaligheid gestopt in dit nieuwe model, plus 50 jaar ervaring in het bouwen van boten. Men spreekt van het praktische van een AC-lijn, gecombineerd met het nieuwe, moderne design van de OC Modellen van Super Lauwersmeer.

Met een totaallengte van 14,3 meter wordt dit schip het ruimste model wat men kan leveren bij de werf. Super Lauwersmeer spreekt zelf over een hotelkamer als eigenaars hut, een compleet ingerichte wasserette, een badkamer zoals u thuis gewend bent en een zeer royaal gastenverblijf. Met een stahoogte in de salon van 2,05 meter en een groot vloeroppervlak moet er ruimte in overvloed zijn.

In het persbericht van Super Lauwersmeer staan verder alleen superlatieven hoe goed deze boot moet zijn, dat gaan we niet herhalen, maar op de stand van Super Lauwersmeer in Düsseldorf (hal 17) zullen we zeker een kijkje gaan nemen.

Link: | Super Lauwersmeer |

Bron: Super Lauwersmeer | Datum van publicatie: 11-12-2018

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via