Magazine Deining, heeft u zich al aangemeld?

Watersport Nieuws | Deining start alleen bij voldoende aanmeldingen

Na het stoppen van de ANWB Waterkampioen hebben de ANWB-redacteuren Jim Post en Arno Beuken het ambitieuze plan gemaakt om zelf een magazine te gaan maken. Maar dat kan alleen als er voldoende belangstelling bestaat voor de Deining.

WatersportAlmanak sprak met Jim Post over de kansen en mogelijkheden voor het nieuwe magazine. Post: ‘We willen absoluut een onafhankelijk watersportblad gaan maken waarbij kwaliteit voor zowel inhoud als beeld een norm moet blijven en waarbij we op onze eigen manier producttesten willen gaan uitvoeren, zonder inmenging van wie dan ook’.

Op onze vraag hoeveel aanmeldingen er al zijn wil Post geen aantallen noemen. ‘We zijn er nog niet, de kansen stijgen, maar de deadline van mei komt akelig dichtbij’ zegt Post. De Deining gaat alleen verschijnen als voldoende watersporters dat willen.

Om te kunnen starten zijn er eind mei in totaal 7.000 voorinschrijvingen nodig. Dan kan het magazine op het niveau van de Waterkampioen opereren (inhoud, fotografie, reportages, tests, etc.). Voorinschrijvingen vraagt om een actie van de watersporter die vindt dat er een blad voor álle watersporters moet zijn.

Aanmelden is vrij simpel. Op de website van Deining kunt u zich aanmelden, betalen kan nog niet, dat zal gaan plaatsvinden als er daadwerkelijk voldoende aanmeldingen zijn. Een jaarabonnement kost 85 euro, aanmelden voor een half jaar kan ook. Gaat het door, dan kunt u later op een feestje zeggen dat u als inschrijver mede hebt gezorgd voor het watersportplatform waar u nu informatie en inspiratie uit haalt.

Link: | Aanmelden Deining |

Bron: Johan Marrink | Datum van publicatie: 13-04-2019

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via