Watersportbeurs: Boot Holland 2019 van 8 t/m 13 februari

Watersport Nieuws | Boot Holland: Gezellig dagje uit in Leeuwarden

Terwijl Boot Düsseldorf bezig is aan het laatste weekend kondigt de eerste Nederlandse Watersportbeurs zich al aan. Leeuwarden is van 8 t/m 13 februari het centrum voor de watersport in Nederland. Boot Holland kenmerkt zich, zoals altijd, door het kleinschalige karakter en de ongedwongen sfeer.

Staalbouw prominent aanwezig

Boot Holland kenmerkt zich door de grote aanwezigheid van motorboten, gebouwd door de Nederlandse staalbouwers. Veel schepen in lengte van 9 tot 17 meter zijn aanwezig, dicht bij elkaar en vrijwel volledig in één hal. Bezoekers kunnen gezellig langs de motorbootsteiger schuifelen en zo het laatste aanbod aanzien. Alle boten zijn te bezichtigen en de bouwers vertellen graag met liefde over hun product en de mogelijkheid tot levering van een nieuwe (of demomodel) boot. Op de beurs is traditioneel ook een groot aanbod van open boten zoals sloepen, tenders en ribs.

Jachthavens, en verhuuraanbod

Het recreatiepaviljoen in WTC Expo staat in het teken van de jachthavens en verhuur van boten voor een mooie zeil- of motorbootvakantie. \Er is ook een interactief paviljoen waar bezoekers kunnen kennismaken met andere water gerelateerde producten voor onder meer suppen, skimboarden, kiten, waterskiën en surfen. In deze hal is ook een echt waterbassin aanwezig waarin de praktijk kan worden uitgeprobeerd.

Nieuw op Boot Holland

Iedere watersportbeurs bouwt aan de toekomst van hun beurs, zo ook Boot Holland. Nieuw onderdeel van deze beurs zijn de presentaties, workshops en clinics over veel uiteenlopende onderwerpen. Informatie en praktijk ervaart u over anti-fouling, motoronderhoud, aankoopkeuringen, lijnen en landvasten en nog veel meer, allemaal op het doe-het-zelf plein.

Accessoires, onderdelen en andere toebehoren

Naast het grote aanbod van boten vindt u op Boot Holland ook de talloze stands met toebehoren, onderhoudsmiddelen, touwwerk, boeken, kaarten, navigatiesystemen.

Zoals gezegd: Boot Holland heeft veel te bieden, maar voor velen is Boot Holland een leuke dag uit en weer een eerste aanzet naar het nieuwe vaarseizoen.

Toegangskaart met voordeel

Tickets zijn aan de kassa verkrijgbaar voor 14,50 U kunt via de website van Boot Holland ook kaarten aanschaffen met korting, dan hoeft u ook niet in de rij te staan bij de kassa…

Link: | website Boot Holland

Bron: WatersportAlmanak | Datum van publicatie: 26-01-2019

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via