Motorboot Sneek: meer dan 400 motorjachten op 12, 13 en 14 april

Watersport Nieuws | Meer dan 400 nieuwe en gebruikte jachten in Sneek

Het is een goed moment om vlak voor het nieuwe vaarseizoen de grootste motorbootshow van Nederland te bezoeken. In Sneek liggen op 12, 13 en 14 april meer dan 400 nieuwe- en gebruikte jachten klaar om bewonderd of aangekocht te worden.

Al enkele jaren organiseren de diverse jachtwerven en toeleveranciers een no-nonsense show van kwaliteitsboten die in de omgeving gebouwd worden. Het zijn de Hollandse Staalmeesters die flink bezocht worden door watersporters uit binnen- en buitenland. Motorboot Sneek mag zich verheugen op een steeds groter wordend aanbod en staat zeer in de belangstelling van het publiek.

Het grote voordeel van deze botenshow is dat alle schepen op korte afstand van elkaar liggen, dat geeft een goed overzicht voor mensen die wel eens meerdere boten willen vergelijken. Ook een kijkje achter de schermen is mogelijk, op diverse plaatsen kunt u schepen in aanbouw bekijken en u laten overtuigen van de kwaliteit van de Nederlandse staalbouw.

Op de diverse plaatsen vindt u zowel nieuwe- als gebruikte jachten, variërend in lengte van 9 tot 19 meter.

Deelnemende bedrijven:

Aquanaut Dutch Craftsmanship, Brandsma Jachten, De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht, SK Jachtbouw, Vivante Yachts, ABIM Yachting, Jachtmakelaardij 4Beau-fort, De Boarnstream & Marex, De Vaart Yachting, Linssen Yachts, Noblesse Cruiser, North-Line Yachts & Kuster Yachts, Seafaring Yachts, Pikmeerkruiser, Pollard Jachtbouw, Super Lauwersmeer, Sturiër Yachts, Jachtbemiddeling Leijstra. Ook toeleveranciers zoals DMS, Rotorswing en Vetus Zijn aanwezig.

De entree tot Motorboot Sneek is helemaal gratis. Openingstijden: van 10 tot 17 uur.

Link: | meer informatie |

Bron: | Datum van publicatie: 16-03-2019

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via