Deining Magazine gaat Waterkampioen opvolgen

Watersport Nieuws | ANWB-redacteuren gaan zelf een magazine uitgeven

Nu de ANWB Waterkampioen niet meer verschijnt hebben de redacteuren Jim Post en Arno Beuken het plan gemaakt om zelf een watersportmagazine te gaan uitgeven. Deining Magazine gaat het heten en als er voldoende aanmeldingen zijn voor het nieuwe magazine dan kan deze zomer de eerste uitgave verschijnen.

‘Deining Magazine zal geen kopie worden van de Waterkampioen’ zo vertelt Jim Post. ‘Uiteraard gaan we de goede dingen voortzetten, maar we gaan voor meer diepgang en meer inspiratie’ aldus Post. Het team is een samenwerking aangegaan met Yachtficus, een platform voor gebruikte boten. De inhoud van het nieuwe magazine zal uiteraard bestaan uit het bespreken van nieuwe boten, en gebruikte boten, levensverhalen van bevlogen watersporters en veel informatie over theorie en praktijk zoals onderhoud van boten. Een ander belangrijk punt is de verhalen over varen en veel reisbestemmingen die watersporters inspiratie zal geven.

Of er daadwerkelijk gestart kan worden hangt af van het aantal inschrijvingen die voor de start worden aangemeld. Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden…

Link: | Deining Magazine |

Bron: Deining Magzine | Datum van publicatie: 07-03-2019

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via