Fjord Motorjachten is verhuisd naar Amsterdam

Watersport Nieuws | Fjord nu gevestigd bij Marina Amsterdam

Na 15 jaar in Loosdrecht heeft Fjord Benelux zich nu gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. Met een mooie plek aan het IJ denkt Fjord hun klanten en potentiële klanten beter te kunnen bedienen vanuit Amsterdam.

De nieuwe locatie is gelegen in het gebouw het Kraanspoor aan de oevers van het IJ ter hoogte van Amsterdam Marina. ‘De nieuwe locatie is de ideale plek voor de verkoop van de unieke design-motorjachten van Fjord’, zegt Matthijs Kat, directeur van Fjord Benelux. De vestiging in Loosdrecht is daarmee na 15 jaar beëindigd.

Fjord motorjachten richt zich op schepen van 11 tot 16 meter met een uniek open concept. De boten zijn afkomstig van de Hanse-werf in Duitsland en getekend door jachtdesigner Patrick Banfield. Door de kenmerkende ongehinderde ‘walk-around’ van Fjord zijn de boten zeer kindvriendelijk, vrij toegankelijk en veilig, zelfs bij de spectaculaire snelheden van rond de 75 km/uur.

 

Vanuit Amsterdam gaat Fjord Benelux het samenstellen, bouwen, levering en onderhoud verrichten. Tevens is er voorzien in een winterberging.

Link: | Fjord Benelux |

Bron: Fjord | Datum van publicatie: 09-07-2019

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via