Nieuw boek voor watersport over waddeneilanden

Nieuw boek verschenen over 43 Waddeneilanden van uitgeverij Kosmos

De watersport heeft iets met de Waddeneilanden. Jaarlijks liggen de jachthavens van Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog vol met plezierjachten. Eenmaal op een eiland aangekomen worden watersporters weer toeristen en gaan op zoek naar de leuke dingen op het eiland. Wat is er allemaal, en wat moet je beslist gaan zien? Voor watersporters en andere toeristen die op een van de Waddeneilanden verblijven heeft uitgeverij Kosmos een nieuw boek uitgebracht: 43 Waddeneilanden, Nederlandse, Duitse en Deense parels in de Noordzee.

Het boek dat is uitgevoerd met fraaie kleurenfoto’s behandeld ieder Waddeneiland van Razende Bol bij Texel tot het verstilde Langli aan de Deense westkust.

Lees- en kijkboek en reisgids Waddeneilanden
Het boek belicht in 160 pagina’s zowel het historische, het natuurlijke als het toeristische aspect van alle Waddeneilanden. Met de vele sfeerverhalen en praktische informatie over bereikbaarheid en reisafstanden is het een inspirerend lees- en kijkboek én een handige reisgids ineen. Het boek behandelt geen nautische informatie, maar is een zeer fraaie toeristische gids.


Foto: Strand Terschelling bij paviljoen, (c) redactie WatersportAlmanak

Fotografie
Het boek laat bijna uitbundig zien hoeveel moois er te zien is in het Waddengebied en hoe iedereen – natuurliefhebber of feestbeest – er zijn ideale eiland kan vinden. De prachtige fotografie in het boek geeft een frisse, eigentijdse kijk op de Wadden. Waddeneilanden – 43 Nederlandse, Duitse en Deense parels in de Noordzee is puur en uitnodigend… als de Waddeneilanden zelf!

Leverbaar vanaf april
Het boek ligt op dit moment in de drukkerij voor de afwerking. Vanaf april is het leverbaar. Intekenen is nu al mogelijk bij de WatersportAlmanak. Het boek kost €19,95. Wie het boek bestelt voor 1 mei betaalt geen verzendkosten.

| bestelformulier |
 

Bron: Redactie WatersportAlmanak | Datum van publicatie: 18-03-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

waddeneilanden 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via