Eerste watersportbeurs 2018 in Leeuwarden

Watersport Nieuws | Boot Holland van 9 t/m 14 februari

Na de watersportbeurs in Düsseldorf start het watersportseizoen in Nederland, in Leeuwarden. Boot Holland is de eerste traditionele watersportbeurs in Nederland. De beurs kenmerkt zich door het grote aandeel staalbouw en bovenal de gemoedelijke sfeer. De beurs in het WTC Expo trok in 2017 iets meer dan 35.000 bezoekers. Dat aantal was in 2017 zelfs hoger dan de HISWA in Amsterdam.

Boot Holland is een allround watersportbeurs en meteen ook de belangrijkste watersportententoonstelling voor stalen schepen van 9 tot 17 meter. Deze sector verzamelt zich in de Saksenhal met centraal de staalbouwsteiger waar grote jachtbouwers de komende editie flink uitpakken. Zo komt Brandsma Jachten met vijf schepen waaronder de Mondial 37 als wereldprimeur, Vedette Jachtbouw met vier, Aquanaut, Serious Yachts, Bootcentrum Geertsma , Pollard Jachtbouw, Rheben Yachting, Smelne Yachtcenter die de nieuwe Haines 400 presenteert en Tornado Sailing die de Delphia BluEscape 1200 voor het eerst aan het grote publiek toont.

In de overige hallen vindt men de toeleveranciers van de Watersport. Open boten, Ribs, tenders consoleboten en kleinere polyester kajuitboten zijn hier vertegenwoordigd. Daarnaast is er een keur aan noviteiten voor de watersport - van motoren tot navigatieapparatuur, van elektronica tot kleding. Bekende bedrijven als Kuiper verzekeringen, Allpa, Drinkwaard Motoren, Karyvo, Kempers & Van Twist, Epifanes, Raymarine, en Webasto zijn van de partij.

Nieuw dit jaar is het Recreatiepaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn bedrijven uit deze watersporttak hier vertegenwoordigd. Te denken valt aan charterbedrijven, VVV’s, jachthavens, campings aan het water en vermaakcentra. Onderdeel van dit plein is ook het Funpaviljoen met een groot waterbassin waar je kennis kunt maken met funsporten als kiten en suppen.

Openingstijden:

Vrijdag 9 februari van 13 - 22 uur
Zaterdag 10 februari van 10 - 18 uur
Zondag 11 februari van 10 - 18 uur
Maandag 12 februari van 13 - 22 uur
Dinsdag 13 februari van 10 - 18 uur
Woensdag 14 februari van 10 - 17 uur

Entreetarief:

Entreekaart kassa:    € 14,50
Entreekaart online:   € 12,50 Link: | online kaarten
Parkeertarief:             € 4,00
Gratis entree voor kinderen t/m 12 jaar oud

Meer info: | Boot Holland 2018 |

Bron: | Datum van publicatie: 02-02-2018

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via