Basisverwachting

Vanochtend is het bewolkt en valt er op veel plaatsen regen of motregen. In de middag komen er van het westen uit steeds meer opklaringen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noorden tot lokaal 20°C in het zuidoosten. De wind is in de zuidoostelijke helft van het land aanvankelijk nog zuidwest maar draait gedurende de dag net als elders naar noordelijke richtingen. In de ochtend is de wind boven land meest matig, langs de kust vrij krachtig. In de loop van de middag neemt de wind af.

In de nacht naar zaterdag zijn er flinke opklaringen, in het noordelijk kustgebied is nog een enkele bui mogelijk. Landinwaarts ontstaan mogelijk enkele ondiepe mistbanken. Landinwaarts kan het flink afkoelen, lokaal tot onder de 5°C. Vlak aan zee wordt het niet kouder dan ca. 10°C. De wind wordt overal westelijk en is zwak, aan de kust matig.

Zaterdag overdag hebben we te maken met een afwisseling van zon en stapelwolken en vooral in de middag zou er vooral in de oostelijke helft van het land nog een enkele bui kunnen voorkomen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C aan de kust tot 21°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is in de ochtend zwak uit een westelijke richting, in de middag wordt de wind noordwest en matig. (Bron: KNMI)

Bron: KNMI. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Gegevens worden meerdere malen per dag bijgewerkt

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Best getest door ANWB

  Minox 7x50 DCM - ACTIE
   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2020
  Heeft u al een update?

   

  Nieuw verschenen boek

   

  Hydrografische kaarten


   

  PC Navigo op laptop

   

  Vaarkaarten Frankrijk


   

  Zeekaarten Duitsland

Ook te volgen via