Basisverwachting

De minimumtemperatuur wordt vanochtend vroeg bereikt en loopt uiteen van -3°C aan de kust tot -10°C lokaal in het noordoosten en oosten. De oostenwind is zwak, in de kustgebieden matig.
Verder is het overdag zonnig. De temperaturen komen in de middag kortstondig 1 à 2 graden boven het vriespunt uit. Er staat een zwakke wind uit oost- tot noordoostelijke richting.

Komende nacht is het opnieuw onbewolkt en koud. In het noordoosten en oosten kunnen er mistbanken ontstaan. De minima lopen uiteen van -4°C vlak aan zee tot lokaal -9°C lokaal in het noordoosten en oosten van het land. De wind is zwak en veranderlijk, later wordt de wind in het noorden van het land zwak zuidwestelijk.

Maandagochtend raakt het in het noorden van het land bewolkt. Mogelijk kan er wat lichte regen vallen. Op een nog koude ondergrond zou dit aanleiding kunnen geven tot gladheid. In het midden en zuiden van het land is er veel ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van +2°C in het oosten en zuidoosten van het land tot +5°C langs de noordwestkust. De wind wordt overal zuidwestelijk en neemt toe naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Bron: KNMI. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Gegevens worden meerdere malen per dag bijgewerkt

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  2 Vaarboeken België

  Van 75 voor 49 euro!

   

  Nieuwe uitgave!

  Vaarwijzer Waddenzee 2019

   

  HP 33 2019

  Direct leverbaar

   

Ook te volgen via