Basisverwachting

Vanochtend komen vooral in het noorden en midden nog wolkenvelden voor, verder start de dag zonnig met in het westen eerst nog enkele mistbanken. In de middag ontstaan er tamelijk veel stapelwolken, maar het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C langs de noordkust tot lokaal 29°C in het oosten en zuidoosten. De wind is zwak tot matig, in het noorden en oosten overwegend oostelijk, elders uit richtingen tussen west en noord. Vanmiddag wordt de wind aan de kust overal matig uit noordelijke richtingen.

Komende avond en nacht kunnen er vooral in het noorden nog wolkenvelden voorkomen. Elders klaart het breed op. De minima liggen tussen 12°C en 16°C. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Vrijdag verandert er aanvankelijk weinig. De dag begint opnieuw op veel plaatsen zonnig en in de middag kunnen er landinwaarts weer stapelwolken ontstaan. Het blijft tot de avond droog. De maximumtemperaturen varieren van 23°C langs de noordkust tot ongeveer 30°C in het (zuid)oosten. De wind draait geleidelijk naar noord en is boven land zwak tot matig, in de kustgebieden matig tot mogelijk vrij krachtig. Vrijdagavond is er in het zuiden een kans op een lokale regen- of onweersbui. (Bron: KNMI)

Bron: KNMI. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Gegevens worden meerdere malen per dag bijgewerkt

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Nieuwe artikelen

  Overzicht verrekijkers

  Lees eerst de ANWB test

   

  TV antenne voor uw boot

  gemakkelijke installatie

   

  Vaarkaarten Frankrijk

  uit voorraad leverbaar

   

  Roest verdwijnt als
  sneeuw voor de zon

  Lees meer...

   

  Kaarten en boeken
  Duitsland
   

  Nieuwe zaklampen!
  v.a. 29,95

   

Ook te volgen via