Basisverwachting

In het oosten is het grijs met aanvankelijk nog lokaal lichte regen, elders zijn er perioden met zon. Vanavond is er vooral aan de westkust kans op een bui. Het wordt circa 7°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en trekken enkele regenbuien over het land. De minimumtemperatuur loopt uiteen van een graad of 2 in het noordoosten tot 5°C in het zuidwesten. Er staat een matige zuidenwind. In de loop van de nacht draait de wind in het westelijk kustgebied naar een westelijke richting en neemt toe naar (vrij) krachtig.

Morgenochtend zijn er wolkenvelden en komen er in het noordoosten nog enkele buien voor. In het westen en zuidwesten begint de dag met zonnige perioden en in de loop van de dag komt de zon ook elders tevoorschijn. Later in de middag neemt de bewolking van het zuidwesten uit weer toe, in de loop van de avond gevolgd door perioden met regen. Aan het einde van de avond is er in het oosten ook wat natte sneeuw niet geheel uitgesloten. In het uiterste noordoosten blijft het waarschijnlijk nog droog. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. Er staat een matige, aan de kust (vrij) krachtige zuidwestelijke wind. In de avond draait de wind naar zuid tot zuidoost en neemt aan de kust en op het IJsselmeer toe naar krachtig tot hard, 6 à 7 Bft. (Bron: KNMI)

Bron: KNMI. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Gegevens worden meerdere malen per dag bijgewerkt

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Best getest door ANWB

  Minox 7x50 DCM - ACTIE
   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2019
  Heeft u al een update?

   

  2019 kaarten Nederland


   

  Vaarkaartenset België


   

  Nieuw verschenen boek


   

  GPS Beveiliging


   

  Hydrografische kaarten


   

  PC Navigo op laptop

   

  Vaarkaarten Frankrijk


   

  Zeekaarten Duitsland

Ook te volgen via