Basisverwachting

Vanochtend zijn er in de zuidoostelijke helft van het land perioden met regen. Elders is er vrij veel bewolking en in het noordwestelijk kustgebied komen enkele buien voor, mogelijk met onweer. In de middag verlaat het gebied met regen het oosten en komen er enkele opklaringen. Er is dan lokaal nog wel kans op een bui. Het wordt ongeveer 14°C. De zuidenwind draait in de loop van de dag naar het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er opklaringen, maar er is wel vrij veel hoge bewolking. Het wordt nevelig en tijdens bredere opklaringen is er kans op vorming van mist. In het noordwestelijk kustgebied is er nog een enkele bui mogelijk. In het zuidoosten is de bewolking het dikst en mogelijk gaat daar wat regen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zwak tot matig, overwegend uit een zuidelijke richting.

Zondag lost de eventuele mist later in de ochtend op. Verder is er tamelijk veel bewolking en in het zuidoosten valt er mogelijk al wat regen. In de loop van de middag breidt het regengebied zich uit over een groot deel van het land. In het noordwesten blijft het waarschijnlijk overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is eerst veranderlijk en zwak, later op de dag steekt er een zwakke tot matige noordoostenwind op. (Bron:KNMI)

Bron: KNMI. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Gegevens worden meerdere malen per dag bijgewerkt

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Best getest door ANWB

  Minox 7x50 DCM - ACTIE
   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2019
  Heeft u al een update?

   

  2019 kaarten Nederland


   

  Vaarkaartenset België


   

  Nieuw verschenen boek


   

  GPS Beveiliging


   

  Hydrografische kaarten


   

  PC Navigo op laptop

   

  Vaarkaarten Frankrijk


   

  Zeekaarten Duitsland

Ook te volgen via