Basisverwachting

In het noorden en oosten valt er vanochtend soms nog wat buiige regen. In de rest van het land blijft het tot ver in de middag overwegend droog en is er soms ruimte voor de zon. Aan het einde van de middag wordt er in het zuidwesten af en toe regen of motregen verwacht en de regen breidt zich vanavond naar het noordoosten uit. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat boven land een matige wind uit zuidwest tot west, aan de westkust en boven het IJsselmeer staat een krachtige wind. In het Waddengebied is de westenwind eerst nog af en toe hard, 7 Bft. Aan zee en boven het IJsselmeer neemt de wind gedurende de dag af naar matig tot vrij krachtig. Vanavond neemt de wind boven land af en draait dan naar zuidelijke richtingen.

Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De temperaturen lopen aan het begin van de nacht uiteen van 13°C in het zuidwesten tot 8°C in het noordoosten. In de loop van de nacht loopt de temperatuur langzaam iets op. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, aan de kust mogelijk af en toe vrij krachtig.

Dinsdag overdag is het bewolkt met af en toe regen of motregen. In de avond valt er vooral in de noordelijke helft regen. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestelijke wind neemt toe naar matig boven land en krachtig tot hard aan zee. (Bron: KNMI)

Bron: KNMI. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Gegevens worden meerdere malen per dag bijgewerkt

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Nieuwe artikelen

  Buitenboordmotorslot

  Voorkom diefstal
  vanaf 79,95

   

  Vaarkaarten Duitse Wadden

  Zie het overzicht!

   

  ANWB Wateralmanak 2017

   

  Roest verdwijnt als
  sneeuw voor de zon

  Lees meer...

   

  Kaarten en boeken
  Duitsland
   

  Nieuwe zaklampen!
  v.a. 29,95

   

Ook te volgen via